Ro Krom na Gotcha!

UDEN – Ro & Paradise Funk was de nieuwe start voor Ronald Krom na zijn vertrek als frontman uit Gotcha! Net als bij Gotcha! liepen muziekcritici weg met Ro & Paradise Funk. In 1997 verscheen het tweede album ‘Baby’ en dat leverde eveneens lovende recensies op. Toch slaagde het grote publiek er niet in om Ro & Paradise Funk te omarmen.

Toen Ronald, oftewel Ro Krom last kreeg van een hardnekkige hernia, betekende dat het einde van de band. Net als bij Gotcha! was Ro Krom bij Paradise Funk een van de creatieve breinen.

Over Jolwin 70 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.