Stef Bos over Kern

OSS – In de voorstelling ‘Wereldwijd nam Stef Bos zijn publiek mee op de reis, die hij zelf in tien jaar had gemaakt; En in ‘Een sprong in de tijd’ nuanceerde hij zijn jongere zelf van vijfentwintig jaar eerder. Nu is er zijn voorstelling ‘Kern’ naar het gelijknamige album dat op 10 januari uitkwam.

Een album dat hij min-of-meer al aankondigde op zijn vorige album: ‘Een sprong in de tijd,’ waarop het lied ‘Dichterbij de kern’ terug te vinden is. Het is komende vrijdag in de Lievekamp in Oss een goede vrijdag voor reflectie met Stef Bos op het podium van de grote zaal.

Over Jolwin 77 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.

1 Comment

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.