Total Touch’ familieband

UDEN – Total Touch was na het verschijnen van de debuutsingle ‘Touch me there’ een snelrijzende ster in het Nederlandse muzieklandschap. Volgens componist Tjeerd Oosterhuis en zijn zus en zangeres  Trijntje Oosterhuis waren ze toen al minstens negen jaar samen bezig onder die naam. Zo wonnen broer en zus in 1989 het Scholenpopfestival. In 1991 volgde de Kunstbende.

Total Touch heeft bestaan tot 1999. De groep maakte een mix van soul, R&B, funk, pop en dance uit zowel de jaren tachtig als negentig. Naast de goed geproduceerde liedjes met veel instrumentarium was Total Touch ook toegerust met een sexy frontvrouw.

Over Jolwin 70 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.