Waylon gaat 15 jaar Wicked Ways vieren

Waylon gaat het vijftienjarige bestaan van zijn debuutalbum Wicked Ways vieren. Waylon trekt later dit jaar langs de poppodia om een bloemlezing te spelen van zijn muziek. Het album Wicked Ways verscheen in augustus 2009. Een jaar eerder stond hij in de finale van Holland’s Got Talent op SBS6.

Waylon is de artiestennaam van de 43-jarige Willem Bijkerk (20/4/80). Gezien zijn liefde voor de countrymuziek noemde hij zichzelf naar zijn grote voorbeeld Waylon Jennings. Ondanks het vijftienjarig bestaan van Wicked Ways gaat Waylon niet terug op de countrytoer. Zijn volgende album wordt opnieuw een Nederlandstalige plaat als opvolger van Gewoon Willem, het album dat 2022 verscheen en waarmee hij zo’n negentig keer in het theater stond. Het gesprek dat je met Willem Bijkerk kunt luisteren is opgenomen in theater De Lievekamp in Oss.

Over Jolwin 78 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.