60 jaar The Three Degrees

The Three Degrees vonden elkaar in 1963. De vrouwelijke zanggroep viert haar zestigjarig jubileum. De huidige bezetting bestaat uit Valerie Holiday, Freddie Pool en Tabitha King.

King vervangt origineel lid Helen Scott sinds januari 2022 en Freddie Pool zit sinds 2011 in de groep. Valerie Holiday sloot zich vanaf 1967 aan bij The Three Degrees en heeft de gloriejaren meegemaakt met de hits The Sound of Philadelphia, When Will I See You Again en Dirty Ol’ Man. Ondanks de vele bezettingswisselingen treden The Three Degrees altijd op als trio.

Over Jolwin 78 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.