The Future Dead is underground

The Future Dead maakt catchy rocksongs, maar zonder tot op heden een notering in een hitlijst te scoren. De band komt uit Gent en is in 2005 ontstaan. Drijvende kracht is zanger en tekstschrijver Pieter Desmyter.

The Future Dead bracht tot op heden vier albums en twee ep’s uit. Dit begon met Ways of New Amusement in 2011 tot Planet Milk and the Non Stop Rain Dance in 2022. Het recentste werk zijn de singles Bad Place uit juni en Turn to the Sun uit september 2023. Een nieuw album is onderweg.

Over Jolwin 88 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Noordoost-Brabant. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.