Roos Blufpand weet het ook niet

EDE/OSS – Zangeres en tekstschrijver Roos Blufpand probeert zaterdag theater De Lievekamp in Oss in vervoering te brengen met haar kleine liedjes.

Blufpand maakt breekbare muziek, waarin ze grote onderwerpen niet schuwt. Toch blijft Roos vooral dicht bij zichzelf. Haar overtuiging is namelijk dat liedjes overal voor het oprapen liggen. Verscholen in het wit van de ogen van mensen of verstopt in haarzelf. Ze helpt als docente aan de Novae popschool ook anderen die onderwerpen te vinden.

Over Jolwin 70 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.