Vive la Fête: ‘Wij rocken on stage’

De Belgische elektrorockband Vive la Fête tovert al een kwart eeuw menig festivalterrein om in een feest. De bandnaam betekent immers niet voor niets leven het feest.

Ondertussen is het voor Vive la Fête zelf tijd voor een feestje. De band begon in het najaar van 1997 en bestaat ruim 25 jaar. En daarom verscheen eind maart 2023  een livealbum en Vive la Fête trok er weer op uit om dat geluid live te spelen.

Over Jolwin 78 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.