Guus Meeuwis over ‘Het is een nacht…’

VEGHEL – Guus Meeuwis had zes weken op nummer 1 gestaan op 13 oktober 1995, toen Ik hem sprak bij de opening van de nieuwbouw van ROC De Leijgraaf in Veghel. Guus Meeuwis & Vagant traden daar een halfuurtje op. Ze waren in die tijd de best betaalde studenten van Nederland. Naar verluid koste dat optreden 6-duizend gulden, pakweg 2727 euro.

Over Jolwin 70 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.