BZB bij opening ROC de Leijgraaf

VEGHEL – Bij de opening van de nieuwbouw van ROC de Leijgraaf in Veghel trad de regionaal populaire pretrockband BZB op. Deze band bestond toen twee jaar. Het was mijn eerste kennismaking met de band. En van een echt interview was geen sprake, althans niet vanuit de band.

Over Jolwin 70 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.