Gus G waait door Europa

ENSCHEDE/UDEN – Gus G doet met Firewind volgend jaar mei een Europese tour. Gus G. is de Amerikaanse artiestennaam van Kostas, oftewel Konstantinos Karamitroudis. Deze Griekse heavy metal gitarist speelde in Mystic Prophecy, Nightrage, Arch Enemy, Dream Evil en de band van Ozzy Osbourne.

Firewind is het eigen project van Gus G. En ondanks al zijn inspanningen in andere bands viert Firewind volgend jaar het 20-jarige bestaan. En in die tijd zijn negen albums verschenen. In mei 2022 toert Firewind door Europa. In Nederland speelt de band op 18 mei in Metropool Enschede en op 26 mei in De Pul in Uden.

Over Jolwin 77 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.