Ed Struijlaart’s gitaarhelden

OSS – Singer-songwriter Ed Struijlaart laat in zijn theaterprogramma Gitaarmannen van Clapton tot Sheeran zien waar zijn inspiratie vandaan komt. Op vrijdag 28 september speelde hij in theater De Lievekamp in Oss.

Struijlaarts eerste gitaar kreeg hij op zijn negende. Het instrument ging gepaard met weinig inspirerende muzieklessen. Struijlaart heeft zijn eerste gitaar dan ook kapot laten vallen. Met zijn volgende gitaar en nieuwe muziekleraar ging het beter. Niet in de laatste plaats omdat Ed Struijlaart aan de slag mocht met wat eigentijdser nummers.

Over Jolwin 78 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.