Midas verovert Nederland

AMSTERDAM – De Amsterdamse singer-songwriter Midas is op veroveringstocht door Nederland. Hij speelt samen met zijn band powerpop met folk invloeden.

Midas stond al op festivals als Bospop, NoorderslagPinkPop, Tuckersville en afgelopen zondag nog op Muze Misse in Oss. Met Heavy Moon verscheen begin april zijn debuutalbum. Om mensen te overtuigen van zijn muzikaliteit reist hij deze zomer door het land.

Over Jolwin 70 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.