Kris Kross Amsterdam knalt op Festyland

AMSTERDAM – Kris Kross Amsterdamleerden we begin 2016 kennen dankzij de hit Sex met Cheat Codes. Beide trio’s bewerkten samen de nummer-1-hit ‘Let’s talk about sex van Salt ’n Pepa. De naam dankt Kris Kross Amsterdam aan een andere 90’sact: het rapduo Kris Kross, dat in 1992 een bijna nummer-1-hit had met Jump.

Kris Kross Amsterdam zag het licht in 2011 dankzij de DJ-broers Jordy & Sander Huisman. Zij versterkten zich in 2014 met ‘Master of Ceremonies’ Yuki Kempees. Kris Kross Amsterdamscoorde eind 2016 nogmaals samen met Conor Maynard en Ty Dolla $ign en de dance smash ‘Are You Sure’.  En zeker is dat Kris Kross Amsterdam zaterdag om 20:00 uur te zien is in het Dance Palace op FestyLand.

Over Jolwin 70 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.