LNY TNZ overstijgt underground

VLAARDINGEN – Partypeople van Vlaardingen tot Volkel gaan uit hun dak op de beats van het DJ-collectief LNY TNZ. Met singles als ‘Burn it down’ en ‘Set you free’ zetten LNY TNZ zich sinds 2016 op de dance-kaart. LNY TNZ bestaat uit de Vlaardingse vrienden Mitchell Vreeswijk & Jan Stadhouders.

Beide werken al sinds 2004 samen. Op de single ‘Set you free’ werd het DJ-duo ook nog bijgestaan door Jantine. Op FestyLand in Volkel zetten ze zaterdagavond om kwart voor twaalf het Dance Palace op z’n kop.

Over Jolwin 70 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.