Miss Montreal & Nielson ‘Hoe’

VOLKEL – Een smeerkaasreclame betekende voor Sanne Hans in 2008 de doorbraak. In de ‘Slankie-commercial’ zong zij de regel “Gelukkig heb ik altijd nog een goed lijf.’ Dit zinnetje volgde op allerlei  gênante situaties.

Na die commercial werd ook de band van Sanne Hans opgepikt en debuutsingle ‘Just a flirt’ werd mede dankzij Giel Beelen en 3FM een grote hit. En Giel speelde ook later een rol in de carrière van Miss Montreal, want in zijn talentenjacht De Beste Singer Songwriter van Nederland is de samenwerking met Nielson ontstaan.

Over Jolwin 70 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.