Okke zingt Engelstalig; Punt uit!

LISSE/OSS – Okke Punt maakt Engelstalige muziek. Dat punt maakte hij zaterdag 18 november in the Guitar Factory in Oss. Een bezoeker van de Popronde had ‘Wat een dag’ aan Okkes setlist toegevoegd.

Ondanks dat het lied gebruikt is voor een Unox-soepreclame en Oss de bakermat van dat merk is, wil de singer-songwriter ‘Wat een dag’ niet meer spelen. Hij won er in 2015 wel de AdFormatie reclame songverkiezing mee. Had Okke Punt toch nog een succesje, want in hetzelfde jaar legde hij het af tegen, de nota bene BelgischeAnna Rune in de race om De Beste Singer-Songwriter van Nederland.

Over Jolwin 69 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.