It’s time for Amber Gomaa

AMSTERDAM/OSS – Met ‘Times are changing’ probeert de Amsterdamse singer-songwriter Amber Gomaa Nederland voor zich te winnen. Verandering is volgens haar het enige dat constant is.

Amber Gomaa zoekt haar verandering door uit de schaduw van Acda en De Munnik, Alain Clark, Giovanca, Jett Rebel, VanVelzen & Waylon te stappen. Bij al deze bekendheden is ze achtergrondzangeres geweest. Nu wil Amber Gomaa met haar eigen verhaal op de voorgrond staan. In haar veroveringstocht tijdens de Popronde deed zij zaterdag 18 november Koffiezaak en Fiscaal Adviesbureau De Meester in Oss aan.

Over Jolwin 70 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.