De keuzes van Camilla Blue

Camilla Blue is het artistieke alter-ego van Joyce Deijnen. Zij is geboren in Uden en groeide op in een pleeggezin in Lithoijen. Het leven heeft haar getekend en voorzien van inspiratie. Haar trauma’s verwerkt ze in haar muziek.

In september verschijnt haar derde album Shake off all Bad. Hieraan gaat de single Holding your Crown en de eerder verschenen Roll the Dice aan vooraf. Het album Shake off all Bad bestaat uit licht en donker, zoals ups ook niet zonder downs kunnen bestaan.

Over Jolwin 88 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Noordoost-Brabant. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.