Eerlijke muziek van Brother Moon

ASTEN-HEUSDEN –  De Engelstalige dreampop-/indie-band Brother Moon komt uit Zuidoost-Brabant. De band wordt gevormd door drummer Michiel en zijn zus, toetsenist Jenne Snijders aangevuld met bassist Chris van de Ven en gitarist Nick Verberne.

Brother Moon stelt  diepgang niet te schuwen. En dat gaat op voor zowel arrangement als tekst. Een voorbeeld is het lied Toy Car Boy. Dit lied gaat over een jongen die ogenschijnlijk spelend door het leven gaat, maar van binnen zijn weg niet vindt. Brother Moon wil betekenisvolle muziek maken over echte verhalen.

Over Jolwin 77 Artikelen
Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet veel verder gekomen dan Uden. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.